İZMİR / ÇİĞLİ - Güzeltepe İlkokulu

Ara

Okulumuzda yapılacak ortak sınav tarihleri belirlenmiştir. Tablodan kendi sınıfınıza uygun olan sınav tarihlerini görebilirsiniz.

Ara

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Gülizar DOĞAN danışmanlığında ÇEDES Projesi kapsamında dini değerlerimizden biri olan Kudüs'ün önemine dikkat çekmek ve bilgilendirmek amacıyla öğrencilerimizin de desteğiyle "Kudüs Emanetimizdir" panosu hazırlanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik eder, öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ekm

Peygamber Efendimizin mevlidini kutlayacağımız Mevlid-i Nebi haftasında okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Gülizar Doğan rehberliğinde öğrencilerimiz birçok etkinlik yaparak bu anlamlı haftayı kutladı. Mevlid-i Nebi'nin tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.